Bezoekerscentrum

Ervaar de
sfeer van onze
kalverhouderij

Ervaar de
sfeer van onze
kalverhouderij

Ervaar de
sfeer van onze
kalverhouderij

Als u aankomt bij Kalverhouderij Beekzicht, ziet u meteen de glazen wanden van het bezoekerscentrum. Deze ruimte loopt van links naar rechts, dwars op de stallen. Van binnenuit levert dit een prachtig panorama op. U hebt vanachter het glas overzicht over de vier afdelingen met 1.300 kalveren. Dit is een inspirerende locatie voor elke gelegenheid en biedt ruimte voor groepen tot circa 150 personen.

Kalverhouderij Beekzicht is een bijzondere plek voor uw bijeenkomst, vergadering of feest. Dit is de plek om te ontdekken hoe het lekkerste en meest verantwoorde stuk kalfsvlees smaakt.

Vergaderarrangement

Wilt u een besloten bijeenkomst, vergadering of teamsessie? Wat de aard, de vorm en het doel ook mag zijn, onze ruimte biedt mogelijkheden.

Lunch – borrel – diner

Ervaar de sfeer van onze kalverhouderij tijdens een lunch, borrel of diner. Wij werken met verse en lokale producten, zodat we de lekkerste gerechten kunnen serveren.

Feestavond

Uw feest wordt fantastisch, daar zet ons team zich voor in! Trouwen, jubileum of een verjaardag, wat de gelegenheid ook is.

Faciliteiten

– Gratis parkeren
– Goede bereikbaarheid
– Beeldschermen met USB aansluiting
– Geluidsinstallatie
– Microfoon
– Wifi

Nieuwsgierig geworden?
Klik hier voor het contactformulier of neem telefonisch contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.