Kalverhouderij Beekzicht

De beste manier om al onze innovaties te testen, bleek de inrichting van een eigen proefstal. In 2013 opende Kalverhouderij Beekzicht haar deuren. Voor ruim 1200 kalveren én heel veel publiek… Iedereen kan in deze stal zien hoe de moderne kalverstal diervriendelijk wordt ingericht. De vele consumenten die onze stal bezoeken, vinden het interessant en verrijkend om zo kennis te maken met de kalverhouderij. Komt u ook een keer kijken?

Kalverhouderij Beekzicht

Bezoekerscentrum

Als u aankomt bij Kalverhouderij Beekzicht, ziet u meteen de glazen wanden van het bezoekerscentrum. Deze ruimte loopt van links naar rechts, dwars op de stallen. Van binnenuit levert deze ‘skybox’ een prachtig panorama op. U hebt vanachter het glas overzicht over de vier afdelingen van Kalverhouderij Beekzicht. Voor iedere consument de moeite van een bezoek waard. Maar ook een fantastische locatie voor bijeenkomsten!

Evenementen

In het bezoekerscentrum hebben we een ruimte gerealiseerd voor vergaderingen en bijeenkomsten. Hier is plaats voor circa 350 bezoekers. Organiseert u een evenement? Dan is Kalverhouderij Beekzicht een inspirerende locatie. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.

Wij helpen u graag

 • Gert van Beek
  Gert van Beek

  Directie

 • Gerard van Beek
  Gerard van Beek

  Directie

 • Adri van Beek
  Adri van Beek

  Directie

 • Marco van Beek
  Marco van Beek

  Directie

 • Gert-Jan Klok
  Gert-Jan Klok